onsdag, juni 15, 2005

Debut

Ok, att blogga är kanske inte så där våldsamt innovativt. För tillfället verkar det som om varje person, med eller utan självaktning, har sin egen lilla blogg där man sprider sina mer eller mindre förvirrade tankar. Men å andra sidan - varför skulle vi vara sämre?

Avsikten med vår blogg är inte att sprida några förvirrade läror om tillvarons mysterier. Inte heller har vi något behov av att torgföra våra åsikter om feminismens ställning eller skatternas förhållande till bruttonationalprodukten. Vår avsikt är kort och gott att berätta om vardagligheterna i vårt frånvarande liv så att de nära och kära som vill - och orkar - kan följa vår och framförallt kanske barnens tillvaro under vårt äventyr ett antal mil söderöver.

Och visst är bloggen säkerligen både överdrivet positiv och självupptagen. Med det är väl också delvis bloggens natur. Att skriva om sig själv kan knappast bli något annat än självupptaget. Vi vill dessutom förmedla de postiva stunderna i vår tillvaro. Var lugna - även vi har ibland mörka moln på vår himmel. Dock finns det inte någon poäng med att förmedla dessa via vår blogg. Vi vill att ni skall läsa vår blogg med ett leende på läpparna. Gråta eller bekymra er får ni göra någon annanstans.

Inga kommentarer:

---