onsdag, juni 22, 2005

Vattenskidor

Onsdag och de flesta i familjen tillbringade förmiddagen med att sova ikapp de sena kvällarna. Lillebror och Lillasyster steg inte ur sina sängar förrän vid niotiden. Storebror befann sig sin vana trogen framför TV:n kl 08.00. Inte en chans att han missar den enda morgon som han har möjlighet att titta på barnprogram. Marsipulami är favoriten. Även bland de vuxna.

Gårdagens gäster hörde av sig. Mannen hade inte mått sådär lysande efter gårdagskvällen. Ganska långtifrån tydligen.

Den svenska dryckeskulturen är förrädisk för den oinvigde.

Värmen börjar bli smått olidlig. Drygt trettio grader i skuggan varför aktiviteterna på kontoret inte är något att yvas över för tillfället. Om de nu någonsin är det.

Under eftermiddagen fick Mamma och Lillasyster besök av en av Lillebrors skolkompisar och hans mamma. Storebror begav sig iväg med V och E för att åka vattenskidor. Uppenbarligen hellyckat - ingen trillade i spat. Tydligen någon form av specialkonstruktion med skidor som satt ihop och en stång i stället för det vanliga repet.

- Pappa, kan vi inte köpa en egen båt så att vi kan åka vattenskidor när vi vill? Visst...

Pappa begav sig på cykeltur för att köra en längre och krävande runda. Blev vare sig längre eller särskilt krävande.

Farmor och farfar i Sverige redogjorde för den husvisning som de tydligen bevistat för vår räkning. Vi fattar vinken!

Kollade in huset på Internet. Klart läckert. Om det nu inte var för priset. Och bristen på sol. Och även bristen på berg för den delen. Men vi får väl se vad framtiden utvisar. Planering är inte vår bästa gren direkt.

Kvällen tillbringades lekandes med grannar för att därefter avslutas i en gemensam andningspaus inna sängdags. Alldeles för sent som vanligt.

Inga kommentarer:

---