tisdag, juni 21, 2005

Tisdag.

Soc har ett pris på våra huvuden. När detta skrivs är klockan några minuter före midnatt och samtliga barn är fortfarande vakna. Undrar om svenska Soc har jurisdiktion här nere. Sannolikt inte. Känns tryggt.

Nåväl, tisdag med allt vad det innebär. Skola, arbete, shopping på Auchan och även Champion för den delen - täckningsköp för det som missades på Auchan. Lillasyster tillbringade förmiddagen tillsammas med en äldre grann-tjej i ett leksakshus. Lillasyster blev plötsligt två år äldre och kunde allting själv. Yeah, right...

Kvällen tillbringades tillsammans med familjen D i form av grillkväll i vår trädgård. Inkluderat förövningar inför midsommar. Mannen i familjen D introduerades till den svenska alkoholkulturen i form av Akvavit Skåne. Succé självfallet även om hans ansiktsutttryck inte var och leka med. Framförallt inte efter den fjärde akvaviten.

Vi avhandlade både älgar, renar och det franska skattetrycket. Och rörande ense på varje punkt. Utom huruvida tomten flög med hjälp av renar eller älgar. Kommentarer överflödiga.

Barnen skötte sig själva i god ordning med allt från tennis till Pokemon. Och syntes vara mer än nöjda. Framförallt Lillasyster som styrde och ställde på sedvanligt manér.

Inga kommentarer:

---